Vi har även kunder som inte har hästar...

XL1 gall st

Såghall XL-Bygg, Enköping

Taket till såghallen på Enköpings största brädgård rasade av snömassorna. Vi fick uppdraget att riva det som återstod och bygga ett nytt snösäkert tak.

rivning1 gall st

Rivning trevåningshus, Sollentuna

Rivning och bortkörning av rivningsmassor till deponi. Schakt och grundläggning för nya huset.

lagun1 gall st

Gödseldamm 4.000 kbm, Järlåsa

Dammen byggdes genom att schaktmassorna lades runt gropen och packades noga. Sedan svetsades en tjock plastduk innuti. Dammen rymmer 4.000.000 liter!

th1 gall st

Trädgård, Tommy Hanné, Sigtuna

Vi anlade en trädgård på 1.000 kvm till en ståtlig villa vid mälaren. Putsade murar, stentrappor, fiskdamm, häckar, staket, växthus, marksten mm. Sedan byggde vi en isolerad sjöstuga med klinkergolv och en pålad brygga 40 meter ut i sjön!

maskinhallplatzer2 gall st

Maskinhall / verkstad

Vi fick tid över en vinter och byggde en egen maskinhall med verkstad och kontor. Stålstommen svetsade vi själva ihop av gamla rör. Plintarna gjöt vi också. Ett riktigt gammeldags hantverk helt utan ritning. Nu har vi en verkstad för stora maskiner med 4,6 meters takhöjd, golvvärme, oljeavskiljare och en travers som lyfter 3 ton. I nästa rum har vi bilverkstad med tvåpelarlyft som klarar 4 ton. Bakom det förråd och på övervåningen kontor.

Foto0004

Fordonsverkstad

Vi utför reparationer på personbilar och entreprenadmaskiner åt både privatpersoner och företag. Allt från enkel service till motor- och växellådsrenoveringar. Även däckbyte och balansering.

Bild0913

Rivning verkstad, Enköping

Rivning av verkstad åt Josefssons maskinuthyrning.

New Work Project


Copyright 2014 - PLATZER AB
Senast Uppdaterad: 2014-02-02